Disse brødsticks vil klæde at blive dyppet i denne hotte chilicreme. Men de smager nu også ganske fortrinligt for sig selv ♥
Hjemmebagte brødsticks med oliven og tomat
Ingredienser
- 25 g. gær
- 2 dl. lunket vand
- 1 lille tsk. salt
- 3/4 dl. olivenolie
- 1 dl. hakkede sorte oliven (svarer til et lille glas oliven)
- 1 dl. semi-dried tomater (svarer til 3 spsk.)
- 200 g. durummel
- Ca. 250 g. hvedemel
Fremgangsmåde
- Rør gæren ud i vandet.
- Tilsæt salt, olie, oliven, tomater og durummel.
- Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt til dejen er smidig.
- (Tag evt. dejen ud på bordet og ælt igennem)
- Stil dejen til hævning under et fugtigt viskestykke/ny karklud i ca. en time.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord.
- Skær dejen ud i tynde strimler, som rulles til stænger.
- Læg stængerne på bagepapir, lad dem efterhæve 5-7 min.
- Bag dem ved 225 grader i 5-8 min. til de er sprøde.
Tip
Hvis man vælger at fryse dem, skal de en tur i ovnen for igen at blive sprøde.
Copyright jegelskermad.dk
Skriv et svar