Jeg elsker mad

En madblog med lækre og varierede opskrifter

Navigation
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Arkiv
    • Sæsonoversigt
  • Hent app
  • Tip
    • Tasty Food Photography
    • Fotokursus ved Fru Knips
    • Svampejagt i Aarhus
    • Praktiske køkkentips
  • Om
    • Bag om bloggen
    • Omtale
  • Kontakt
  • In English

Melon i parmakåbe

16. juni 2010 af jegelskermad.dk Skriv kommentar

Melon i parmakåbe

Melon og skinke er simpelthen bare et sikkert sommerhit! Og så er det jo sååå nemt at lave. Uhm kølig melon og skøn italiensk skinke. Det er bare en forkælelse for smagsløgene. Stik en lille (neutral) tandstik i, og så er der små serveringsklare hapsere.

Print
Melon i parmakåbe

Melon i parmakåbe

Ingredienser

  • Honningmelon i skiver/tern
  • Parmaskinke i papirstynde skiver

Fremgangsmåde

  1. Vikl parmaskinke omkring melon og servér.
3.1
http://jegelskermad.dk/2010/06/melon-i-parmakabe.html
Copyright jegelskermad.dk

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Relaterede opskrifter:

  1. Tagliolini med valnødder
  2. Majskolber
  3. Hyldeblomstsaft
  4. kartoffelsalat

Skrevet i: Snack Tags: Melon, Parmaskinke, Sommer

« Kylling og bacon sandwich
Luxembourgske drømme »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Følg jegelskermad.dk på Facebook Følg jegelskermad.dk på Twitter Følg jegelskermad.dk på Bloglovin Følg jegelskermad.dk på RSS

Søg i opskrifterne

Kategorier

♥ Hent app kvit og frit ♥

jegelskermad logo

Sandwich med kamsteg

Saftig kamsteg

Pæretærte

Blommetærte

Nye kommentarer

  • jegelskermad.dk til Bag om bloggen
  • Birthe Bøgh til Bag om bloggen
  • jegelskermad.dk til Chokoladekage til fødselsdag
  • Pia Jakobsen til Chokoladekage til fødselsdag
  • jegelskermad.dk til Bag om bloggen

Små forårs treats

Inspiration til foråret

Al indhold på denne side © Katrine Knudsen 2009-2017