Jeg elsker mad

En madblog med lækre og varierede opskrifter

Navigation
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Arkiv
    • Sæsonoversigt
  • Hent app
  • Tip
    • Tasty Food Photography
    • Fotokursus ved Fru Knips
    • Svampejagt i Aarhus
    • Praktiske køkkentips
  • Om
    • Bag om bloggen
    • Omtale
  • Kontakt
  • In English

Kartoffeltotilla med tomatsalsa

29. februar 2012 af jegelskermad.dk Skriv kommentar

Kartoffeltortilla med tomatsalsa

Hvis vi alligevel skal have rugbrød (igen), så er det altså nemt at peppe det op, med en lille kartoffeltortilla. Specielt hvis man har lidt kogt kartoffel til overs fra dagen forinden. Skulle man være så heldig, at køleskabet også gemte på en lille bitte stærk chorizo pølse, så var man intet mindre end en lille heldig rad ♥

Print
Kartoffeltotilla med tomatsalsa

Kartoffeltotilla med tomatsalsa

Ingredienser

    Kartoffeltortilla
  • 400 g. kogte og afkølede kartofler
  • 4 æg
  • 2 spsk. koldt vand
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Olie til stegning
  • Tomatsalsa
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ agurk
  • 1 lille rødløg
  • ½ bundt bredbladet persille
  • Tilbehør
  • Ristet rubgrød
  • Evt. smør

Fremgangsmåde

  1. Skræl og kog kartoflerne.
  2. Lad kartoflerne køle af.
  3. Skær de kogte kartofler i små tern.
  4. Pisk æg, vand, salt og peber sammen i en skål.
  5. Vend kartoflerne i æggemassen.
  6. Opvarm en pande med lidt olie.
  7. Hæld æggemasse på og lad den stege ved middeltemperatur indtil æggemassen er fast.
  8. Kom evt. et grydelåg over panden (så går det hurtigere).
  9. Vend forsigtigt tortillaen ud på en tallerken og hæld lidt mere olie på panden.
  10. Læg nu tortillaen tilbage på panden med den modsatte side nedad.
  11. Steg tortillaen færdig på denne side.
  12. Rør olivenolie og hvidvinseddike sammen.
  13. Skær tomater, peberfrugt og agurk i små tern.
  14. Pil rødløget og hak det fint.
  15. Vend de hakkede grøntsager rundt i dressingen sammen med skyllet og hakket persille.
  16. Smag til med salt.
  17. Server tortillaen med tomatsalsa og ristet rugbrød.
3.1
http://jegelskermad.dk/2012/02/kartoffeltortilla-med-tomatsalsa.html
Copyright jegelskermad.dk

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Relaterede opskrifter:

  1. Hamburgerryg med dildkartofler og blomkål
  2. Kulmule med tomatvinaigrette
  3. Moussaka
  4. Enebærgryde

Skrevet i: Hovedret Tags: Kartofler, Rugbrød

« Hjemmelavet pizzabund
Boller i karry – min mors opskrift »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Følg jegelskermad.dk på Facebook Følg jegelskermad.dk på Twitter Følg jegelskermad.dk på Bloglovin Følg jegelskermad.dk på RSS

Søg i opskrifterne

Kategorier

♥ Hent app kvit og frit ♥

jegelskermad logo

Sandwich med kamsteg

Saftig kamsteg

Pæretærte

Blommetærte

Nye kommentarer

  • jegelskermad.dk til Bag om bloggen
  • Birthe Bøgh til Bag om bloggen
  • jegelskermad.dk til Chokoladekage til fødselsdag
  • Pia Jakobsen til Chokoladekage til fødselsdag
  • jegelskermad.dk til Bag om bloggen

Små forårs treats

Inspiration til foråret

Al indhold på denne side © Katrine Knudsen 2009-2017