Jeg elsker mad

En madblog med lækre og varierede opskrifter

Navigation
  • Hjem
  • Opskrifter
    • Arkiv
    • Sæsonoversigt
  • Hent app
  • Tip
    • Tasty Food Photography
    • Fotokursus ved Fru Knips
    • Svampejagt i Aarhus
    • Praktiske køkkentips
  • Om
    • Bag om bloggen
    • Omtale
  • Kontakt
  • In English

Issandwich

30. august 2013 af jegelskermad.dk Skriv kommentar

 

Issandwich

Is sandwich er forførende kolde, søde og sprøde. Og så er de virkelig nemme at lave ♥

Print
Issandwich

Issandwich

Ingredienser

  • En liter god vaniljeis
  • Cookies efter eget valg
  • Valgfrit: smeltet chokolade til dyp

Fremgangsmåde

  1. Lad isen stå i køleskabet i 30 min.
  2. Kom en skefuld is imellem to cookies og pres sammen.
  3. Fordel isen pænt med en spatel eller ske.
  4. Fryses i ca. to timer.
  5. Halvdelen af sandwichisen kan dyppes i smeltet chokolade lige inden servering.
3.1
http://jegelskermad.dk/2013/08/issandwich.html
Copyright jegelskermad.dk

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

Relaterede opskrifter:

  1. Hjemmelavet is og cookies
  2. Tid til hjemmelavede ispinde
  3. Is med jordbær og hyldeblomst
  4. Kokosis med ringe af ananas

Skrevet i: Dessert Tags: Is, Sommer

« Rocky Road med mars og pistacienødder
Grove og sprøde knækbrød »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg med

Følg jegelskermad.dk på Facebook Følg jegelskermad.dk på Twitter Følg jegelskermad.dk på Bloglovin Følg jegelskermad.dk på RSS

Søg i opskrifterne

Kategorier

♥ Hent app kvit og frit ♥

jegelskermad logo

Sandwich med kamsteg

Saftig kamsteg

Pæretærte

Blommetærte

Nye kommentarer

  • jegelskermad.dk til Bag om bloggen
  • Birthe Bøgh til Bag om bloggen
  • jegelskermad.dk til Chokoladekage til fødselsdag
  • Pia Jakobsen til Chokoladekage til fødselsdag
  • jegelskermad.dk til Bag om bloggen

Små forårs treats

Inspiration til foråret

Al indhold på denne side © Katrine Knudsen 2009-2017