Forleden eksperimenterede vi med hjemmelavet skinkesalat, hvilket var et hit. Og da det er alt for lang tid siden, at vi sidst fik bagekartofler, tænkte jeg, at denne rigtig gode skinkesalat da måtte smage super godt i en lækker bagekartoffel.
Og jep, det gjorde det. Nicolaj bryder sig egentlig ikke om bagekartofler, men syntes også at det fungerede rigtig godt.
Men ok, tror skinkesalaten ville smage godt i hvad som helst 🙂
Bagekartoffel med skinkesalat
Ingredienser
- 4 bagekartofler
- Hjemmelavet skinkesalat
- Salt og peber
- Purløg
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen på 200 grader.
- Vask dine bagekartofler og snit et kryds foroven.
- Kom bagekartoflerne i stanniol og sæt dem ind på risten midt i ovnen.
- Kartoflerne skal bages i ca. 1 ½ time.
- Når kartoflerne er færdigbagte, tager du stanniolen af.
- Åbn kartoflerne lidt mere og kom skinkesalaten i.
- Drys med salt og peber.
- Klip lidt frisk purløg over.
Copyright jegelskermad.dk
Skriv et svar