Saltmandler passer forrygende som en lille lækker (og sundere) snack. Jeg var ved at rydde op i vores lille forrådskammer, så vi er klar til jul og minsandten om ikke der lå to poser mandler, som snart måtte lade livet, hvis jeg ikke fandt på en løsning for dem.
Så når manden kommer hjem om lidt fra årets første julefrokost med vennerne, venter der ham en lille ‘håber-i-havde-det-sjovt-i-går?’-overraskelse. Mon ikke den falder i god jord? Og hvad er bedre mod tømmermænd end salt?
Håber så ikke det larmer for meget i det ømme hoved at tygge dem 😀
Saltmandler
Ingredienser
- 125 g. salt
- 5 dl. vand
- 200 g. mandler
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Kog vand og tilsæt salt.
- Opløs salt i vandet ved at røre rundt.
- Kom mandlerne i vandet og lad dem trække i ca. 20 min.
- Kom bagepapir på en bageplade.
- Dryp mandlerne af i et dørslag og fordel dem på bagepladen.
- Bag mandlerne i ca, 15 min. og rør jævnligt.
- Enjoy!
Copyright jegelskermad.dk
Skriv et svar